Kontakt:

Karolinchambel@hotmail.com

onsdag, mars 30

We were two kids in love trying to find our way but thats aright, yeah thats okay.


Hej, som ni i sverige kanske läst så har vädret varit kaos här i Thailand och vi har förövrigt varit i principstrand satta här sedan i fredags men imorgon verkar det som att vi ska kunna bege oss här ifrån, dock är blir det nog ändringar i våra planer så det är kaos på östra sidan som skulle vara vår nästa destination men vi börjar med att ta oss till Malaysia för att få nytt visum och vem vet vi kanske stannar där i solen.

Igår gick vi all in i vårat guesthouse tillsammans med nyfunna vänner, spelade biljard, välte me vår tuktuk, dansade och så spelade vi guitarr och sjöng in på småtimmarna då vi alla vinglade till den första sängplats man kunde hitta. I morse fick vi dock betala för det roliga med en rejäll baksmälla, vissa av oss vaknade till och med klockan 19 medans vi andra sömnlösa själar for iväg till Lanta old town och tvingade oss igenom lite shopping, mat och sevärdigheter.

Just nu plingar Rafael och Daniel på guitarren, eddie sover i hängmattan och jessicaoch jag har försökt få i oss en pasta röra köket här kallade för carbonada (den smakade rent ut sagt fisk) annars brukar juh maten vara toppen. Ikväll ska hälften iväg på party och andra hälften kurrera får se vilken del jag och Jessler tillhör men det återstår att se. Hörs imon eller när vi får tag på en dator. Åket här ifrån imon som sagt. cIAO

Inga kommentarer:

COPYTIGHT (C) KAROLIN CHAMBEL