Kontakt:

Karolinchambel@hotmail.com

måndag, mars 28

Don't go messing with love, it'll hurt you for real cause you know that love kills.

Hej på er, just nu sitter jag på vår favorit restaurang och kollar näar vågorna slår in tillsammans med Jessia och Rafael. Vi har nyss njutit av en behövlig frukost och inväntar nu att de andra ska vakna till liv så att vi kan göra något av den har dagen. Dock regnar det och har gjort det i ett par dagar men då vi har två moppar och en tuktuk ska det nog inte vara några problem att ta sig fram.

Igår tog vi det lugnt, solen sken så stranden var given och lika så en moppetur, efter det blev det kortspel, pingis och massor av gott innan vi alla sex kröp ihop oss i en 160 säng för att ha filmkvällen vi alla väntat på. Och visst var det trångt men ack så mysigt vi hade det. Och vi behövde det i Lördags gick vi nämligen all in på ön och grabbarna somnade ute på terrasen.

Vi kommer bege oss från denna ön inom ett par dagar, då blir det nog phi phi igen för att spendera en dag eller två där med grabbarna innan 4 av oss beger oss till malaysia för ett visa run och lite mys innan jag och Jessica lämnar dessa grabbar och intar östra sidan av thailand där vi antagligen möter upp våra kära gotländare och förhoppningsvis våra engelskmän. Ojojoj nu blev det mycket text o tråkig info. men men jag vet inte när jag skriver nästa gång. Tänker och saknar er alla där hemma, hoppas våren kommer fram till er på riktigt snart så att vi kan hänga på uteserveringen och ta igen allt vi missat. Puss på er nu tutat raffe i tuktuken....

Inga kommentarer:

COPYTIGHT (C) KAROLIN CHAMBEL